Viltjesavond

Viltjesavond bij Kaliber

 
 

Viltjesavond bij Kaliber!

 

Een avond vol maten, broodjes haring en grote ideeën vond plaats op de skateramp middenin het pand van Kaliber. Het Veteraneninstituut, klant van het bureau, stuurt binnenkort één van de eerste vaatjes haring van het seizoen richting Mali, waar onze jongens en meiden hard werken voor de vrede.

 

Een goed hart onder de militairsriem. Zo’n mooi gebaar mag niet onbekend blijven. De missie voor de strijders van het volle viltje: schiet een PR-kanon af rondom de veiling van één van de eerste vaatjes haring, voor het Veteraneninstituut.

Na een warm welkomstwoord en het verhaal van Rhinofly naar Kaliber van eindbaas Ronald smaakt het naar meer. Tijd om naar ideeën te happen, uit het vuistje. Argumenten en feedback rolden heen en weer over de mini–ramp. Pitches werden aangescherpt en viltjes veelvoudig verbeterd.
 

 
 


Het werd vissen naar het lekkerste idee: Tycho, Ocean, Marli, Rebecca, Jim en Eva deden hun verhaal over maatjes van het Veteraneninstituut voor onze kameraden in Mali. Allemaal smakelijk, maar alleen met een goed haakje heb je beet.

“Een echte maat steunt zijn kameraad.” Een stevige uitspraak die goed aansluit  bij het intense kameraadschap dat de ruim 117.450 veteranen in Nederland ervaren. De zin staat trots op het viltje van Jim(broer) en Eva(zus), het winnende team.

Gefeliciteerd, jullie ouwelui mogen trots zijn!