Viltjesavond

Viltjesavond met Calvé!

Jij kunt aan de slag met Calvé tijdens de Viltjesavond bij True! Lees hier hoe je mee doet.

 

Ga aan de slag met Calvé
op Viltjesavond bij True!

Op donderdag 14 april trekt onze karavaan naar Rotsoord, waar we in de prachtige Pastoefabriek een kijkje krijgen in de keuken van True. Letterlijk — we gaan namelijk bbq'en met hun nieuwe klant Calvé — en ze nodigen jou uit om te komen pitchen op hun briefing.

 

Het merk introduceert een serie nieuwe culinaire barbecuesauzen, voor de serieuze smulpapen die echt iets lekkers willen. Hiermee wordt op een jonge, smaakbewuste doelgroep gemikt. En waar kom je dan al snel uit? Juistem, Instagram. Het medium om de wereld lekker te maken met snapshots. Jullie missie: zorg dat heel Instagram dit barbecueseizoen onder de nieuwe culinaire Calvésaus zit.

Check de briefing voor alle insights en leer daarmee je doelgroep kennen. Ga eerst helemaal gek met ideeën — en daarna weer netjes terug naar de kaders — als je tenminste wil dat ze ermee aan de slag kunnen. Lukt het je dat grote idee op dat kleine viltje te plempen? Claim dan een ticket (en neem vooral je spar–maatje mee als het idee niet helemaal van jezelf is).