Viltjesavond
w.001.jpeg

Wil je meedoen?

1. Volg ons via de socials

1. Volg ons via de socials

Via deze kanalen delen we wanneer we weer een avond hosten bij een van onze maten. Tip: schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo heb je voorrang bij het claimen van tickets.

2. Claim een ticket

2. Claim een ticket

Zes keer per jaar organiseren een Viltjesavond. Deze vinden plaats bij een van onze maatjes, top-notch creatieve bureaus in Utrecht. Twee weken vooraf delen we tickets via Eventbrite.

First come, first go en op = op. Bestel één kaartje als je als yolo-solo komt, pak twee tickets indien je als dynamisch duo komt, met je creatieve makker. Deelname is helemaal voor gratis.

3. Kom langs op Viltjesavond

3. Kom langs op Viltjesavond

Heb je een tickets te pakken? Lekker dan! Voor Viltjesavond hoef je niks voor te bereiden. Wij zorgen voor een warm welkom, een serieuze briefing van een echte klant, tijd/ruimte om te brainstormen en een biertje. En viltjes. Heel veel Viltjes. Zodat jij je big idea aan het eind van de avond kan pitchen.

4. Wees gelukkig en succesvol in de creatieve industrie.

4. Wees gelukkig en succesvol in de creatieve industrie.

Viltjesavond kent altijd een winnaar. Leuk, maar niet het belangrijkste. We zien graag dat iedereen z’n creatieve spierballen traint, gezellig met jan-en-alleman babbelt en iets maakt om trots op te zijn. Daar doen we het voor. Good luck!